new years eve food and drink

Skumpan ligger på kylning och ingredienserna till morgondagens måltid är inhandlade. Imorgon ska maten lagas och festpalterna ska på för här vankas det knytmiddag och fiesta!

JAG SKA LAGA RISOTTO MED MASSOR AV PARMESAN! Mamma har skrämt upp mig med klisterrisotto, risotto som blir för blöt, ostgröt, nä, nu ska mina matlagarskills sättas på prov, wish me luck!

arbaitslos

När man är sysslolös på vardagarna så har man himla massor med tid att göra saker som man som hårt arbetande kanske inte har. Som att baka scones och äta frukosten framför någon spännande dokumentär på svtplay..
Annars så dricker jag kaffet, uppdaterar blocket i hopp om att det ska komma upp någon proffsig lägenhet (typ 511 ggr per dag), läser bloggar, hänger på bostadens hemsida, går ner till stan och köper något ovärt som jag känner mig helt oförtjänt av eftersom jag inte tjänar några pengar och på kvällskvisten drar jag röven till Petra och Linneas place. Näääääääääää, alltså inom snar framtid så måste jag få lite rutiner. Efter nyårshelgen så passar det himla bra om både lägenhet och jobb knackar på dörren, tack.

decide suicide

Varför är jag tyngd med den enormt handikappade egenskapen att inte kunna bestämma mig för något. Att välja vilken marabouchokladsmak jag ska köpa är ett svårt och tidskrävande val för mig, att bestämma mig för något betydligt större som jag kanske skulle ångra (eller vara förbannat nöjd över hela mitt liv) är OMÖJLIGT. Känner hur mitt hjärta börjar slå oroligt fortfare bara genom att skriva texten. Fuck dubblefuck. Jag vill ha en spåkula, eller en kompass som visar mig vägen för jag känner mig förjävligt vilsen just nu

ruta ett

Jag önskar mig ett jobb
och någonstans när jag och min rotlösa själ kan bo. Nu är mitt liv och mina saker utspridda i olika påsar i olika hem. Jag hittar inte det jag letar efter och vet aldrig vars jag ska söka.
pleaseeeeeeeeeeee pleaaase help meeeeeeeeeee

fuck

Det är totalt jävla mörker ute just nu, man måste dessutom kämpa sig fram för asblåsten suger tag i dig och kylan biteeeeeeeer i hela kroppen. Var en sekund ifrån att SKRIKA högt idag på parkeringen utanför kupan för jag blev SÅ LESS på att kämpa mig fram i helvettet. När jag var nyhemkommen från Asiet så förstod jag inte varför folket här har så plågade ansiktsuttryck i väntan på bussen, MEN NU FÖRSTÅR JAG! Hur man man le och vara glad när det inte ens går att vistas utomhus utan att plågas och man inte ens ser människor runt omkring sig för det är SÅ JÄVLA MÖRKT HELA TIDEN!!!!!!!!!!!!!!!

Dehär är min officiella breakdown, någongång måste den väl komma. Har varit konstant lycklig sen min hemkomst tills nudå. Kollar på resor tillbaka till bangkok, aaaaaah, det är värt det, fly från denhär mörka, kalla hålan. Hejdå, nu ska jag dricka te och se på film och ha total lockdown med elimentet på högsta värmen för JAG FRYSER FORTFARANDE! Sen känns det som att man behöver ta till medel för att göra sig lycklig, choklad.. vin.. skulle nog kunna göra mig lycklig just nu, om än bara för en kort stund. Men jag tänker inte köpa varken vin eller choklad idag för att man kan inte göra sig van vid att belöna sig med fett och socker varje gång jag känner mig såhär för DET KÄNNS SOM ATT DET KOMMER VARA OFTA och då kommer jag rulla fram och bli ännu mer olycklig. ÅÅH, jag faller ju mellan stolarna här, hallååååååååååååååå.

norrland

I år så fick jag 3 "godjulsms" på julafton.... tre!! Jag brukar ju bli masspammad av dessa egentligen betydelselösa sms men tydligen är det slut med det. Vet folk inte att jag är hemma igen? Eller har folk inte längre gratis sms? Eller har jag helt enkelt inte lika många vänner längre?
Och.. ps. norrland är himla vackert ändå..
Idag har vi gått på en mysig juldagspromenad och ätit god mat i vanlig ording på julhelgen i Piteå. Även om jag egentligen skulle vilja spendera min kväll i nattklubbsmörkret i umeå så KAN DET VÄL VARA SKÖNT MED EN LUGN KVÄLL IBLAND? Försöker intala mig det... och jag kommer ju må bra imorgon också. Åh..

Jullunken

Julafton glittrar
Vi har inte en riktig gran
men vi har hemmastöpta ljus på julbordet, DENI

sweet christmasgift

Istället för att kriga på stan med asgamarna till sista-minuten-shoppare så skapade jag en egen julklapp åt kära farmor
Mozartkulor och Laleh passade himla bra denna torsdagsförmiddag
lpZTrt on Make A Gif, Animated Gifs

skogen från något nära håll, har jag väl sett någon enstaka gång

Vintern är fin, speciellt på dagen. Och snön är rolig, speciellt om man klätt sig ordentligt.

love

Vin, popcorn, massa prat hela natten lång. Vi tappade bort tiden så vi missade utgången som vi hade småplaner på, men vad gör det? Världens bästa kväll!

knaperi knaperi knus, vem är det som knaprar på mitt hus?

Jag och John har bakad både lussebullar och..
ett pepparkakshus!
Nu är vardagsrummet ett winter wonderland!

christmastree

IDAG så köpte vi en gran och klädde den. Jul jul jul, jag får inte nog! Johns lägenhet har förvandlats till ett christmas wonderland och jag älskar det. Önskar att jag aldrig behövde lämna lägenheten. Vill bara mysa runt i tjocksockar bland ljusen och julestjärnorna.
Debutgranen! Plastkulor i all ära, vi är inte mogna för en ömtålig gran med glaskulor än. Är trots allt bara i mina 20:ies

darling

Nu är jag hel igen. L har julpyntat hela lägenheten och förutom att jag fick hundra kramar och pussar när jag kom hem så blev jag överraskad med ett bord med massor med godsaker jag sagt att jag vill ha när jag kom hem..
Jag är så lyckligt lottat som har en så fin ängel.

bye baby bye baby bye baby

Förut var vi två, nu är jag en. Igår åt vi frukost tillsammans, idag kommer jag äta frukost själv. Separationsångesten är helt klart påtaglig. Idag ska jag driva runt och fördriva tiden - 7 h på Kuala lumpurs flygplats. Jag kommer vara dendär ensamma tjejen som sitter på caféer och inte har några vänner.

Eller den tuffa backpackertjejen som reser solo.


Jag väljer det sistnämnda dårå

clandestino

Det regnar på Langkawi idag, perfekt dag att roa mig med slösurfande på datorn utan dåligt samvete. Men idag är dagen som jag väntat på, min dator tänker dö ifrån mig och det snart.  VÄNTAAAAAa säger jag bara, vänta så jag åtminstonde får föra över bilderna på minneskortet som jag har hemma i Sverige. Håll ut i 10 dagar till!!!?

RSS 2.0