JENNISEN.TUMBLR.COM

Byter ut tjatiga, fula blogg.se mot c00la tumblr.

jennisen jennisen jennisen jennisen jennisen

VARDAGSLYX

NKfrukost med Antonia = helmys. Efter två timmar, en macka och 4 koppar kaffe så skulle Antonia till jobbet. Sysslolös gidare som jag är at the moment så strosade jag runt på stan och blev ett par skor rikare.






Nu ska jag krypa ner under filten i soffan med en varma koppen och en bok. Lite senare blir det träning. Glad onsdaaag!

SUNNY DAY

Idag är jag glad, för idag har solen lyst på mitt numera bleka nylle.

Solen  jag älskar dig!!!



Mötte upp Petra på subway för häng. Tänkte först att: Idag så är det "kaffe på apberget premiär", men, nej. Fortfarande för kallt. Buhu. Kakorna smakade minst lika gott inomhus ivarjefall. Efter subban så gick vi på bobybalance och sträckte ut våra gamla kroppar.


När jag kom till John senare på kvällen så bjöd han på "fettisdagmiddag". "GISSA VAD? MEN FETTISDAGSMIDDAG, VAD ÄTER MAN DÅ? GISSA?" Gapade John när jag stog i hallen. "Öh.. semla? Till middag..?" "NÄ HAMBURGARE JUH" sa John. Jaha, ja, båda är ju bröd med fyllning. mhm.mhm. Supermega gott var det iallafall!

LOL

John säger lol till mig ibland och det eskalerar och blir oftare och oftare. Idag när jag var och tränade så fick jag SMS. John: "Vars är du L?" Jag: "På gymmet!" John: "LOL :P".  MEN JAG ÄR INTE SERIÖÖÖS JU!!, säger han då. Det förstår jag. Du är stygg och oseriös. Men känner ändå att jag kan associera lite till denhär


(PUSS JOHN)

DAGENS GYMFIT

Sitter och väntar på min kyckling i ugnen ska bli klar, efter middagen blir det träning. Woho! Idag sportar jag adidas i helsvart.

Imorgon är det bara två veckor tills att jag börjar jobba. Fan vad tiden går snabbt alltså. Börjar nästan komma in i dehär med att göra ingenting så det är väl ett tydligt tecken att det är på tiden att jag börjar göra lite nytta. Så man inte fastnar i slackerträskig. Ve och fasa. Glad måndag på alla!

PANT

Man vet att man har haft en bra helg när man är sliten på söndagen. TYP. Såhär sliten är jag.
Men på gott humör! Nu har jag sett på bigbrother och förbannat mig över bruden som vill föda barn i direktsändning. Dör. Lite. Fyfan vilket pantat och värdelöst program det är egentligen. För pantade människor. Men ändå så sitter jag framför burken och irriterar mig på brudarna som är med. Voivoi

PÅ DEN SJUNDE DAGEN

Min helg har varit SPONTAN! Tänkte sitta själv och äta chips både Fredagen och Lördagen men blev "störd" av mina partydjur till vänner. Men jag är jätteglad för det!! Jag hade så himla trevligt båda dagarna. Mina vänner skänker mycket mer glädje än naturchips. Det blev Olles i Fredags och spontanutgång med Antonia i lördags.
Här är lite stulna foton från Linneas blogg som hon tog i fredags
Drack vin med Beatles hos Linnea och Petra
Och vi lekte "gissa vem" leken!
Sen Olles med gänget
John dök upp också, weho!
Dagen efter Olles så var jag lite sliten så en god pannkaksfrukost och mango satt himla fint!
NU ska jag parkera mig i sofffan!

SUCK


DAGENS GYMFIT



Jag har träningsverk. Så. jävla. ont. i. kroppen. Det känns att jag inte rört mig på länge och det är KATASTROF. Nä men, okej. Var så spänstig och tränad i gymnasiet så när jag blir tomatröd och flammig efter ett halvt gruppträningspass så är det fan illa. MEN, nu är det ju ändring på detta! Börjar denna fredag med lite kondition och sedan core. Nu är jag fan på g!

BAD HOUSEWIFE

Jag är bra på mycket men inte på att tvätta kläder. DET BLIR LIXOM ALLTID FEL!! Eftersom jag är en hemmanötare at the moment så har jag ju all tid i världen att ta hand om både min tvätt och Johnsisen *Världens bästa flickvän*.

Förra gången jag skulle tvätta så tog jag FEL PÅSE MED KLÄDER. Jag tvättade alltså en hel tvättpåse med kläder som han redan tvättat och dom smutsiga kläderna blev inte tvättade. Piss, beskyllde John för att han inte visat tydligare VILKEN påse jag skulle ta.

Idag skulle jag tvätta igen. Kör lixom allt på 40 grader (JAG BRYR MIG INTE OM ATT SORTERA DÖÖH).När jag tar ut tvätten ut maskinen så har Johns snyggtröja gått sönder. Alltså hans finaste tröja ever. Det har blivit ett hål i den för att jag tvättade den i 40 istället för 30. Alltså, kan det hända ens?? SATMASKIN! Jag hatar att tvätta!!!!


A for effort?

JAG MENADE DET

Mycket snack och lite verkstad är inte ett ordspråk som passar mig. Och det ska man väl vara glad över då det inte är så smickrande i alla lägen kanske. HUR SOM HELST. Ikväll ska jag träna, på USM! HÖR OCH HÄPNA! Tjejen i telefonen på usm lät så snäll och gullig så det känns rätt dehär, usm klingar fint, jag känner motivationen! Sen är det bara några meter från mitt nya hem, PERFEKT!


ATT KOMMA PÅ VAD MAN VILL BLI OCH INTE ÅNGRA SIG

Jag tänker ofta på framtiden. På vad jag ska plugga. På var jag vill resa. På vad jag vill jobba med. Vad andra tycker att jag borde jobba med. Vars jag vill bo. Vars andra vill att jag ska bo. Ett jävla trassel är det kan jag säga.

Jag vet inte alls vad jag vill bli eller vad jag vill plugga. Men jag vet att jag vill ha ett roligt jobb som jag typ brinner för (åh vad klyschigt) och jag vill tjäna pengar så man har mat och tak över huvudet och lite pengar att ha sköjj för. SÅ vad är nu mitt drömyrke? INTE FAN VET JAG.

Ibland får jag sånna konstiga idéer. Att jag ska åka iväg till Bangkok och plugga på distans, eller starta Sveriges coolaste reseblogg och bara åka jorden runt och alla kan följa mig via webben. Knasiga idéer. Sen skjuter jag undan dom för att det känns inte riktigt realistiskt.

Sen kommer tanken. Kommer jag göra såhär hela livet? Slopa idéer för att dom känns för jobbiga, krävande, orealistiska. Sen står jag där, missnöjd.

Vi kan ju måla upp ett mardrömscenario. "Jag har alltid velat bli läkare, men du vet, betygen räcker ju inte till. Att plugga till högskoleprover kändes för jobbigt och komvux också för den delen. Så jag blev sjuksköterska istället _nästan samma sak tänkte ju jag_. Det var det då fan inte. Mitt jobb är att assistera läkaren. Och blänga på läkarjäveln. Det borde ha varit jag i läkarrocken. Förrakta och hata och avundas. Varje arbetsdag. Hela livet."

Eller "Jag har alltid velat starta en dykarskola på Kuba, för dyka det är min största passion. Sen kom man och hus och barn och jag fick slopa den idén, ser ni. Så jag utbildade mig eftersom man borde. Nu är jobbar jag som labbråtta. Tar prover i urin, avföring och blod. Lever för helgen. Och semestern. För då åker jag till Kuba och dyker och lever min dröm."

Nu så är varken Kuba eller Läkare min dröm, men ni hajjar. Men visst finns ni därute? Dom som är missnöjda i medelåldern? Den mordstinte sjuksköterskan, existerar du? Ärligt talat så har jag aldrig hört någon supervuxen sagt "nä fan du, jag skulle ha blivit journalist istället, fasiken också". Sen är jag inte homie med så många personer i medelåldern heller. Man kanske automatiskt blir nöjd tillslut? Blir mogen och lugn. Tåget kan ju slira runt lite i början men tillsslut så hamnar det på rätt spår? Eller håller man bara käften och ler för att man inte vill verka misslyckad?

Jag VEEET ju att allt kommer lösa sig i slutändan och man kan alltid ändra sig men ÅÅÅH, jag är ju bara så fucked up!!!!!!!

MEN VA FAN

Klöser i geléhjärtanskålen och läser bloggar då plötsligt det enda jag ser är proteinpulver, celciusdrycker, spandexbrallor och fasta rumpor. PLÖTSLIGT HAR ALLA BÖRJAT TRÄNA! Det är sant. Alla bloggar jag läser - typ -  lägger upp bilder på sina fasta magar och slanka lår. AH! Så jag åt upp alla geléhjärtan (så dom skulle försvinna lixom ehe, åh typiskt tecken på att fetman är nära :(  ) och nu har jag mejlat iksu med lite frågor ang studentrabatt och jada jada. Det är fan dags nu!!!!!!

TILL L FRÅN L

Idag har jag fått bestämma mat och jag ville ha subway! JAG VET att det kan låta konstigt att jag valde subban av alla ställen, men det är ju huuuuur gott somhelst. Skulle kunna leva på subbanmat.. och sushi. Men sushi kan jag inte äta med John, han säger att han inte gillar rå fisk. Men vadå, den är inte rå, den är g r a v a d. Böh. Marinerad i salt och socker, inte alls samma sak!!


Sen lät det trevligt med bio och eftersom det inte gick några toppfilmer direkt så fick vi välja mellan Mästerkatten, Järnladyn och En gång i phuket. Phuketfilmen blev det eftersom den handlade om resa och thailand som känns rätt i tiden för mig, så att säga. Fick ett långt gulligt rim av John också, inte på ett kort utan som elektronisk post ser ni. Är man teknologisk så är man. John är faktiskt bra på att rimma. Massor med geléhjärtan blev det ju också. Precis som det ska vara!

TO YOU!

Lovesnorkel!

create a gif


CLANDENSTINO VALENTINO

NEJ! Jag känner hur mitt högra öga tåras och smärtar hela tiden!! SÅ nu ställer jag migsjälv frågan; Kommer jag vakna upp med en vagel på självaste hjärtedagen? Jag som planerat att vara mitt vackraste jag när min hårt arbetande man kommer hem från jobbet. BUUUH! Inte ens cover all mix kan rädda mig nu!!!!

Det är väl iochförsig mitt största problem just nu och att ingen verkar ha tid att fika med mig imorgon på dagen. Så jag får väl tacka min lyckliga stjärna för det. Glad hjärtedag!

GIRLSNIGHT

I Lördags var ersbodagänget samlat, det har inte hänt på mycket lång tid! Blev vin och charader hos Antonia för att sedan sluta med utgång. Mina sköna bönor är också brudar med starka viljor så när krogvalet inte passade allas smaklökar så fick vi separera när klockan slog krogdags. Men trevligt var det trots det såklart!

mission; få john att byta block


CITYKOLLEKTIVET

Hittade denhär bilden på Flippisens blogg och ba... VADÅÅÅ! I citykollektivet ska det vara FUNFUNFUN hela tiden. Dock så verkar alla som har erfarenhet av att vara sambo med vän inte dela den bilden att det är FUNFUNFUN hela tiden. Hmmffpp... Watch us!!!



DET BÄSTA EFTER EN UTEKVÄLL

en hink med cola!
Nu ska jag ligga i soffan och vara sådär välförtjänt (?) slapp och sliten ett par timmar. Men ska inte vara en val alltför länge för klockan 7 ska alla mina tjejer träffas hos Antonia för att vina. YEY!

NU ÄR DET FREDAG

och det är ju den bästa dagen på hela veckan! Och denna fredagen är dessutom extraordinärt bra för om mina beräkningar stämmer så bör min brunbrända vapendragare KOMMA HEM IDAG efter 4 månader på resande fot!

Tänka sig att det är två månader sedan jag kramade gullan hejdå tidigt på morgonen i korridorsrummet i kuala lumpur. När jag kom upp till frukosten på taket så blev den lilla söta frukosttanten fundersam varför jag kom upp själv, då vi alla andra dagar alltid suttit tillsammans. Så hon frågade "your friend? Left early this morning? Not you? Why? Alone?" "Fruit and yoghurt, yes, same every day!" fnissade hon. Sen satt jag där själv, och åt frulle och kollade ut över Kuala.  Åååh så länge sen, i en helt annan värld. 








ut och fingå

Ipoden har tankats med nya spännande p3dokumentärer så nu ska jag ut och traska och lyssna på någon av dem. Har lyssnat på en om Estoniakatastrofen och Tjernobyl, idag blir nog tsunamin i thailand. Bara massa misärer, men sjukt vad intressant!



THIS IS THE STORY OF MA BAKER, THE MEANEST CAT IN OLD CHICAGO TOWN

Idag har jag varit huslig och bakat pizza med den dyraste skinkan jag någonsin köpt. Blev lite förvånad när matkassen landade på 200 svenska riksdaler och tog därför kvittot för att kontrollera att allt stod rätt till. Skulle lixom inte vara första gången som en gamling till kassatant får ett mjölkpaket till tre stycken eller vetemjölet till special laktosmjöl. Hur som haver! Kassatanten hade gjort helt rätt, det var nämligen jag som råkat ta en prosciutto för 63 spänn!!! Vafan, jag som trodde att jag tagit den som kostade 33 kr! Men jag är inte bitsk för det, blev en utomordentligt god pizza!




Sen såg jag och John In time som var en totalt värdelös film och åt semla. Som är ett totalt världelöst bakverk. Så dödens överskattat.

breakfastclub

Yoghurt med äpplebitar + sista spännande sidorna i fyrvaktaren nerbäddad i soffan med mina mystofflor. Har det rätt bra ser ni!

3lfKht on Make A Gif, Animated Gifs




live fast die young

Kaaaaanske fetaste videon ever?


CHALKI

Idag så firade jag och Antonia läggan över en lunch för att sedan bege oss och spinka på vårat nya hem. Lägenheten ligger längst bussvägen från vasaplan mot väst på stan. Vi bor i samma hus som dendär lilla bokhandeln som man sett hundra tusen gånger men aldrig varit in i - med stor gul skylt och svart text. Ungefär tre hus in mot stan från rödljusen som bussen passerar när den åker mot stadshuset..
Nu vill jag bara att det ska bli April och att vi får flytta in. Mina nya perfekta pumps vill känna på asfalten. Oooooo.. snart kan man bara dra på sig skorna och klacka ut på stan. Pirrpirr

TISDAG

Spenderar min kväll med hallon framför alla konstiga program på tvn. Lixom Familjen annorlunda.... hallå.. Hur hinner man hålla hygienen på 6 barn + sigsjälv?

DET GÅR BRA NU

Idag är dagen då allt faller på sin plats!! Because...


Första april så flyttar jag och Antonia till Sveagatan 9. ETT HEM! Vad jag har längtat! Och inte vilket hem somhelst, detta är den ultimata lägenheter som har ALLT jag vill ha. Låt mig berätta..... Balkong i söderläge... klädkammare och badkar. Som om det inte vore nog med det, den ligger mitt i stan!!

Och oroa er inte, jag kommer kunna finansiera denna lyxiga lägenhet, för i början på mars så blir jag en working girl igen. Ååh, jag är så glad just nu. Allt har ordnat sig. På bästa möjliga sätt också. Det går bra nu.

järnspikars också

John tycker att jag svär mycket, och när jag tänker efter så håller jag faktiskt med. Började därför som nyårslöfte att försöka svära mindre. LÄTTARE SAGT ÄN GJORT! 10 år av svordomar är svårt att vänja sig av vid.

Enligt wikipedia så är man en blåst kloakråtta om man svär mycket.. "personer med lägre utbildning och samhällsklass svär mer än personer med högre utbildning och samhällsklass." JAHA!!

Petra tipsade mig om att jag ska använda ord som "fantastiskt, väldigt, mycket, otroligt" istället för typ "jävlar"

"Jag hade en fantastiskt bra dag idag"
"Jag är mycket arg just nu"

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHHHHHHHHHH! Jag känner mig som den stelaste moralkakan i världen. Det är lixom inte Jenni 20 jordsnurr som skriver detdär. Snarare Jenni någonstans över 30 bast. Fel fel fel. Ibland kan man förmedla den rätta känslan utan en svordom. "Jag är jävligt irriterad just nu!!" Ahhh.. så ska det se ut, nu känns det bättre.

BLOGGDESIGN DRIVER MIG TILL VANSINNE

Till nästa sysslolösa lördagsnatt: öppna. inte. stilmallen. på. blogg.se. Jag blir galen och inget blir rätt. Söker maniskt på bloggdesignsbloggar efter tips och trix för att orientera mig igenom html-djungeln. Satans koder. Med det går jag och lägger mig.

GODNATT!

En lång kall vinter

I karet låg jag som en strandad val större delen av fredagkvällen. Själv? Jeppjepp! Det är inte sorgligt att spendera en fredagskväll själv (om det inte är typ varje helg..).

När jag tänker efter så har jag nog inte spenderat en helgkväll själv sen några veckor innan jag åkte till asien.. dvs för fyra månader sedan. Kanske därför det var förträffligt skönt med bubbelbad, vin och John Mayer. Men nästa helg, gott folk, får det bli dubbelt upp. Dubbel trubbel.


here comes the sun, little darling

Samma dag som jullangullan kommer hem från asien så blir det plusgrader här i köldhålet. Julia, min sol, hela staden väntar på att du ska komma med solsken till oss!

Masi passo doble

Kan inte komma på något bättre sätt att spendera en -25gradig fredagkväll än hemma med denhär godingen och pannacotta

who stole the cookie from the cookie jar

När det är kallt och otrevligt ute så passar det sig bra att baka... sen har jag fikat för migsjälv framför en film. Känner mig som ett amerikanskt fetto utan hämningar när jag tänker "bara en till.. okej EN till.... a men dehär är den sista!!"
Annars så har jag suttit och kampat på blocket.se för att se om det kommer ut några trevliga lägeheten och vara först på konfekten. Men nu ska jag berätta, det har inte kommit ut en enda lägenhet idag. Det har aldrig hänt sen jag regelbundet började kolla blocket efter boende, en hel dag utan en enda annons!!!! När jag är som mest desperat så finns det tydligen inte ett enda hem för en hyvens tjej som mig. ÅH

lockdown

Imorse när jag vaknade så såg jag blå himmel och solsken, men jag låter mig inte luras av naturens skönhet för JAG VET att det är -17 grader ute. Herre gisses. Tänk att det var cirkus 55 grader varmare i indonesien än det är här. Jag tänker inte gå ut idag!!!!!

one last day in limbo hey

Det är svårt att blogga roligt när det känns som att livet innehåller noll kul. Då bloggar jag oftast inte alls. Men vad tusan egentligen, det är ju min blogg, arg eller glad.

Hur som haver. Det jag vill komma fram till är att idag är det sista dagen på förmodligen den deppigaste och tråkigaste månaden i hela mitt liv. Det är sant. Visst har jag haft roliga utekvällar och mysiga stunder, men i överlag har dagarna präglats av lesshet. Eftersom det är en ny månad imorgon så känner jag för att börja på en ny kula och smida min egen lycka. Februari klingar bättre i mina öron!

Steg nr uno: En najs frill. Frisörbesöket idag var EFTERLÄNGTAT. Klippte massor! Nu är mitt hår fräscht och huvudet redan lite lättare.

Och jag vet att det är en ganska dålig bild på hur frillis ser ut. Men kändes ju dumt att prata om mitt frisörbesök och sen inte lägga upp något bild. Det vore ju fräckt!

RSS 2.0