Måndag

Idag hade jag finbesök av Micka och lilla stjärnan Alicia
Vi gjorde himla goda pannkakor. Eller rättare sagt, Micka gjorde himla goda pannisar! Välformade är dom också. Mammor är alltid bra på att göra pannkakor. Blir man automatiskt bra på att göra mat när man får barn? tänker jag då.
Vi catchade up för alltför lång tid utan häng över en kopp kaffe och sedan blev det dans till smurfarna!

Bra idé Mats Odell!

Uppenbarligen så har människan aldrig öppnat en dagstidning. Har aldrig sett sämre verklighetsuppfattning och gubben ska kalla sig politiker. AHH, IDIOT

det är lätt att vara kritisk och slå ner på det som finns

JAG HATAR JANUARI!!!!!!!!!! Valborg, kom genast!! Jag vill sitta på en bänk i vårsolen och känna liv och värme!!!!!!!!!!!

the name of this song is uncle sam goddamn

Saturday 18:58, fest or not to fest?

in the speed of life

Igår träffade jag en dam som jag inte sett på länge länge! LINN!
FörFörfesten bjöds på allsång och livemusik! We likey!
SSen begav vi oss vidare till allstar, lite senare än vanligt. Men så blir det när man har en go förfest.

who started it

Idag har jag gymmat för första gången på länge, och jag överdriver inte när jag säger att träning får mig att må förjäkla bra. Egentligen så är jag ingen gymtjej, inte alls, jag gillar att dansa och gå på zumba. Typiskt tjej. Känner mig som en hamster på rullbandet och ett monoton-psyk-mongo när jag drar i vikter. Sitter/ springer lixom bara och väntar på att det ska vara över. MEN... träning gott folk.. är bra för kroppen både psykiskt och fysiskt. Att jag fick spendera timmen på gymmet tillsammans med min bästa Petra gjorde allt så himla mycket bättre. SÅ.. dagens recept för psykiskt välmående: GOD VÄN + TRÄNING.

Och JUSTE, vem vill dricka vinet med mig imorgon? Puss



hallå

Det är inge kul att promma själv. Förr i tiden, när alla tjejer bodde på ersboda så prommade vi hela tiden. Flera timmar i sträck. Mycket för att ingen av oss hade egen lägenhet och man ville ju inte prata hemligheter hemma, så då gjorde man det samtidigt som man rörde på påkarna. Förjäkla skönt.

Får en känsla av att mamma sitter och lusläser denhär bloggen. Är du här? Gör du det? Hallå? Om det är så, sluta genast för ditt eget bästa!


mitt dygn är upp och ner, ner och upp

Bloggsurfar nätterna igenom, läser lite här, läser lite där, vill kommentera där MEEEEEEEEN.. modifierade inlägg gör mig less less less. Måste trycka på "byt ord" 6 gånger innan jag ser vad det står.. det måste ju vara läsbart, inte skrivet i hieroglyfer.



sju sorger och åtta bedrövelser sen, det var så länge sen

Bra med att hänga hos parentos på ersboda: Kvällsmackor med VÄSTERBOTTENSOST och lyxskinka! Hallååå! Alla som inte bor hemma vet vilken underbar känsla en full kyl är. För 3 år sedan kunde jag inte uppskatta en ost, det kan jag nu, som fan.

Prommade på ersboda ikväll. Ersboda.. lilla bodat. Jag känner mig inte alls hemma här längre. Det är dystert och gårdarna och lekparkerna ser minst sagt deprimerande ut. Grått och trist. Hit kommer jag aldrig flytta. Men still - imorgon ser jag fram emot morgontidningen, pressokaffe och gofrukost.

the world welcomes fame

I lördags så var det en världsförfest @ nydalavägen... here you go


Det var en speciell kväll, för jag fick en drink av en unicorn! Det händer inte varje förfest!
Sen sa norde att han var mycket brunare än mig. Jag ba, hallå nej, kolla på bilden, kameran ljuger inte, SÅDESÅ. Men ge det 7 dagar och sen är jag vit som snö.

just nu

Jag har en deppsvacka. Det är bara allt som känns bajs. Arbetslösheten och faktumet att jag lever i kassar har förmodligen en stor inverkan. Känner mig överflödig. När något sedan inte går som jag planeras så exploderar jag och blir ett känslomässigt vrak och en häxa.

När jag kom hem från asien så var jag snäll, harmonisk, lugn. Tog allt med en klackspark och allt löser sig. Nu är jag galen. Hysterisk och uppriven. Vad kan rädda mig nu? Jag vill bli snäll igen och må bra.


I hopp om lite sinnesro såhär på kvällskvisten så googlade jag på "filmtips för deprimerad", första träffen: Självmord wikipedia. Jahapp. Hoppet.

jag är ett flingsalt i såret

vi är infekterade nu

in vino veritas

i vin kommer sanning

life is a bubble

FREDAG WEHO! Har precis knådat degen till kvällens hemmagjordapizzamiddag! mm! Nu ska den jäsa och jag ska byta om till något fredagsfint. Ikväll blir det vin och god middag, sedan får vi se vars vinet tar en!

memories in blue

Massvis med kort har jag framkallat från asien! Nöjdast är jag med mina fyra förstoringar. Dom ska få klä en vägg i min lägenhet. När jag fått nån jävla lägga dvs!!!


Pöss

Idag är en bättre dag

Vaknade 10 - inte dödssent. Har massor med energi.. wii.. vill göra något.. promma, baka, städa.. woo. Nej, jag är ej manodepressiv.

f u c k

Mitt liv står still.

Jag gör inget vettigt.

Jag sover till 1.

Och vaknar till ingenting.

Jag förvaras på nydalavägen 4b. Min hjärna säger åt mig att åka iväg igen. Men mitt hjärta säger något annat. Inbördeskrig i mig. Så länge som hjärnan är påväg någon annan stans så är det svårt att lägga ner stor effort på att få det bra i hemstaden, men så länge som jag står mellan så famlar jag bara runt i ingemansland.

Jävla skit.



För 45 dagar sen var jag brun och levande

klenmodig harhjärtad modlös svennemjölke

Varföööör är det så läskigt att ringa viktiga samtal? Först känns det bra, jag är stark, nu ringer jag.. men sen, stirrar på siffrorna, börjar tänka hur jag börjar stamma och göra bort mig. SÅÅÅ irriterande, jag är fan 20 år och min egen lyckas smed.

visst är det förjävla gött att vara full på ett 300 kronors vin

Måndag......... Måndag....... Måndaaag...... tro det eller ej, men tillochmed som arbetslös så är måndagar ovanligt trista. Nu ligger alla arbetsmyror och sover och jag sitter vaken och drömmer om 300 kronors amaronevin, solnedgången på bali och en arbete att gå till varje dag.

Årets första ""världens bästa fredag"

I fredags så fick jag bestämma en hel dag för mig och John och sötnosen var sugar daddy. Först så fick jag våfflor och chokladdoppade jordgubbar
Sen bowlade vi!!
Kastar klotet/ krigaren 2
John vann stort
Men jag var inte bitsk för det, för L lagade middag åt mig!
Jag fick rött vin och både förrätt och varmrätt. John är bäst på att laga mat.
Eftersom vi hade ätit färdigt cirkus halv 11 och var rätt så runt under fötterna efter ett par timmars matlagning = vinpimpling så blev det spontan utgång sen. Världens bästa fredag, världens bästa john. Du är så jävla bäst.

love angel music baby

L dagen på fredag den 13e har hittills varit underbar. Nu är både jag och John runt under fötterna och det lutar starkt mot spontan utgång. YEEEEEY. (bara john blir klar på toaletten någon gång, hör att han FORTFARANDE står i duschen. ah!)

pass this on

Idag har jag varit bakis hela dagen. Ont i huvudet och mosigt nylle. Vaknade i soffan i vardagsrummet, hade slocknat till serien jag såg.

Nu ställer jag mig frågan, varför blir man så förbannat bakis i Svearike? Är det för att man svettas ut gifterna när man är utomlands eller dricker vi bara mer i norrland? VA VA VA?


dåligt samvete

Felicia sa att hon klickat in sig på mig blogg flera gånger idag och inte tusiken har det kommit något nytt inlägg. Åh, vad blogg-dåligt-samvete jag fick då. Detta gjorde jag idag kära vänner!
Vi var ju ute med hästarna igen! Världens mysigaste ridvädär. Finaste norrland, jag blev nykär idag.
Ikväll var vi på olles och jag träffade bästa f.d arbetskamraterna. Jag blev kalasen och nu vill jag inte sova förren det värsta ruset försvunnit. Hallelujah, pöss

häst

Klockan är halv 4 och jag har redan gjort något av dagen, det har inte hänt sedan jag kom hem från asien kan jag säga! Känner mig som pånyttfödd. Mina lungor har inte andats så mycket frisk kall luft på länge läge, inte så konstigt med tanke på vilken soffnötare jag varit på sista tiden.
Jens red på pollen
och Felicia red på pollen
och jag med!
Det bodde en jättetjock katt på gården.
Imorgon ska jag och Felicia till stallet igen, då ska vi rida på varsin häst i skogen. Wiiii! Nu är det slut på horisontalläge dagarna i ända.

WAH

ALLTSÅ att folk inte förstår vilken dödssynd det är att ta sista mjölkskvätten klockan 23.00???? Inget mjölk i kaffet imorgonbitti, fy tusan vad fräckt att beröva mig på dagens heliga morgonstund sådär. Snuvar den framför näsan på mig. GAH

saturday night mojito

Girlsnight med spel och
mojito!

Dom senaste drinkkvällarna har slutat tidigt utan några grishistorier att berätta dagen efter. Kanske börjar vi bli old ladies eller så är det en temporär partysvacka. Jag tror på det sistnämnda, Januari är inte den ultimata partymånaden, snarare tvärt om. Nu vill vi dricka drinkar under en filt och bara prata på. Det skulle för tusan vara tråkigt om man tappar partystinget redan, vi är ju inte ens nära schlagerkärringvarning.

They got me on milk and alcohol

Trettondagsafton verkar inte vara en afton som bjuder upp till dans. Inga vettiga uteställen är öppna, bussarna går som en söndag och termometern står på - 10 censius. Fika är kanske ett bättre call ikväll, prata stunt, dricka te och jobba på underhudsfettet inför kallare dagar. Ska bli -14 på söndag. Fyfan, det blir ju bara värre och värre. AH


Men dehär såg mycket trevligare ut än att trycka in kakor i nyllet..

kom fram nu lilla grisen

Här pladdrar jag på om hur vackra mina beskvier blev så glömde helt bort det roligaste med baket!

Jag hade ställt fram 400 gram smör på bordet för att det skulle bli varmt och gött inför baket. När jag stod och donade vid spisen så hör jag John komma in i köket och utbrista "åååh, glass!" och sen suger han tag i hörnet på den enorma smörklumpen. Gick ju snabbt innan han började gapa "UÄÄÄH ÄÄÄH DET ÄR JU SMÖR, ÄÄH" haaaha. Lilla grisen alltså.

biskvi

Ikväll har jag roat mig med att.. BAKA BISKVIER!  Kolla vilken fin välformad skapelse till bakelse

cherrypie

Eftersom jag har glömt bort hur man sover så fördriver jag tiden med laptopen och naturell yoghurt. Börjar bli lite av en tradition. En otrevlig sådan.
Men jag hittade ännu fler bilder från nyår, fun fun fun. Här har vi alla förutom snippan som står bakom kameran
Fotbollshuliganerna
Linnea och Joel rotar i skåpet efter någon krydda att snorta/äta/jättekonstigtmenklockanärtyp4påmorgonenochallaärfulla och Erik luktar på frejs bringa
Blev supermegalång

feel the flow

Jag har för mycket tid att tänka så det har resulterat i viss ångest inför framtiden. Vad vill jag göra? När vill jag plugga? Vad vill jag plugga? Vars vill jag bo? Vill jag resa igen? Kanske bara ska slå till på denna annonsen så får jag alla problemen ur världen

http://www.blocket.se/vasterbotten/Korvvagn_37983003.htm?ca=2&w=1

Nu tar vi bort censuren

Linnea tyckte att jag hade pickat dom mest städade bilder från nyåret, och det hade hon förbannat rätt i. Här behöver vi inte vara fin i kanten
Vi hade inte bara mat på nyårsbordet, utan en hel del berusningsdryck
och vi åt och sen drack vi ba
Lite häng innan 12slaget
Lille P träffar långe farbror.
I donno, man
I trappen, i hissen, i hallen, jag falleeerrrr
Häng och häng
Någongång när denhär bilden togs:ish så kom det in en tjej på festen utan byxor. Nyårsafton = galenskap
Hejs svejs!

men va fan

Jag känner mig helt jävla förstörd. Vaknade klockan 10, klav upp, det var iskallt inne och snöstorm ute så gick och la mig igen och vaknade 1!!!!!!!! Jag ligger fortfarande i sängen. Mitt huvud känns dubbelt så stort och det känns som att jag väger så jävla mycket mer än vad jag gör. INGEN STRUKTUR ALLS I MITT LIV AAAAAAAAAAAAAAH. John har jobbar en hel arbetsdag redan och här ligger jag fortfarande i sängen, knosig och ruffsig.


Lite mer 2011

Tio händelser som varit bra det här året?

1. Jag flyttade från radhuset på ersboda till stan i egen lya. Bästa. Ever. Saknar. Lägenheten.

2. John, L, min fina fina älskade John. Bäst i värden. Att jag träffade dig.

3. Alla nya jag lärde känna. Jobbvännerna (som inte längre är JOBBvänner utan bara vänner)

4. Att jag vågade  bryta upp mitt trygga liv, säga upp lägenhet och jobb och resa iväg.

5. EH.. asia baby! Mina två månader på andra sidan jordklotet

6. Att jag vågade åka hem trots att vi planerade att jag planerade att vara borta mycket längre

7. När L stod och väntade på mig på flygplatsen

8. Att jag totalslutat med nikotin! Ingen festcigg, ingenting!

9. Att jag och min saknade vän mickis hör av varandra ibland

10. Strandkvällarna på Bali. Vi bara låg på sarongen på stranden och såg solen gå ner och himlen bli alla världens färger. Så sjukt vackert trodde jag aldrig att naturen kunde vara.

 

Fem händelser som varit sämst det här året?

1. Svinkopporna på Bali

2. Att jag är hemlös nu

3. Fick inte spela betapet på jobbet längre hö hö

4. Att sommaren gick så snabbt, fast det händer ju varje år!!!!

5. Twilightfilmen var en stor besvikelse

 

Vad har du lärt dig i år?

Wäääää.. såå sjukt mycket! Att klara migsjälv. Började året med att bo själv i Umeå och slutade året med att bo själv i Bangkok och orientera mig i den galna metropolen. Har flygit och rest själv. Pratat otroligt mycket engelska (som jag tyckte var obekvämt förut, men inte längre), försökt göra mig förstådd på flygplatsen i ukraina med hjälp av kroppsspråk (för ingen jävel pratar typ engelska där), frågat varenda människa efter vägen till chinatown när jag och Julia tappade bort oss i Kuala lumpur. Annars då.. Jag har lärt mig att jag inte kan gå i 14 cm klackar och det kan ingen annan heller för den delen heller. Dom är fina att titta på men det ser förjävligt ut när man har på sig dom. Man går ju som en ent.. (domdär stora träden i sagan om ringen),

 

Ångrar du något?

nej

 

Vad har du mest lyssnat på för musik?

hmm... the knife, lite dub, bo kaspers, återupptäckte Laleh nu i dec också.

 

Årets tre roligaste fester? hm..  alla kvällar flyter som samman. Men kvällen då vi for till lianen och slängde oss ut i vattnet om och om igen tills att solen gick upp. Jag minns sushi och vin i sfparken innan jobbbfesten, tjejfesterna hos Linnea och snippan och en kväll på en reggaeklubb på bali då vi dansade barfota tills vi var helt svettiga.

 

Vad har du tittat på? Alla gossipgirl säsonger, band of brothers, OZ(!)

 

Vad är det vackraste du fått i år?

Fått och fått.. när jag fick tillbaka John efter Asien.

 

Vad vill du ha nästa år?

Jag vill ha en lägenhet och ett plugg att gå till. Sen vill jag ha massor med vinkvällar med mina tjejer, små roadtrips och minst en stor resa till.


happy new year!!

Vi hade en episk nyårsmiddag. Tack Petra och Linnea för att ni är sånna lysande värdinnor och bra jobbat samtliga för den goda middagen!
Citerar Frej.. "Det känns som att jag är med i gossip girl"
Ingen brist på föda på vårat nyårsbord
MEGAFIN dukning

2011

Blir lite nostalgisk av att kolla igenom bilder från 2011.. fint år, fina vänner. Här kommer lite smått och gott från 2011

Året började med nyårsfirande i lägenheten på pilgatan (MIZZ YOU)
Festligheterna fortsatte på pilgatan och det var någongång strax efter nyår dags för att säga adjö till Antonia som skulle till götet och testa sina vingar.
Drack en del vin, det måste man göra på mörka vintern för att hålla humöret uppe. Vit som snö var jag också.
Sen flyttade Linnea till stan och vi hade ytterligare ett hem att leka i. Hit traskade vi efter jobbet på fredagen..
Såhär minns jag våra helger under mörka Januari - mojito och lösviktsgodis. Vi hade det förjävla gött ändå
.
Och TJEJFEST I BÅTSÄNGEN!!
Ni är bäst
lovesnorklade på krogen
Kunde börja äta frukosten på balkongen
Sommarfest med jobbet, mina teamfavvisar
Bästa jobbgänget
Sussi fyllde år och petra bakade världens finaste tårta och cupcakes!
Sen var det grillfest. Frej och Linnea bjöd på pardans som middagsunderhållning
Och jag fick besök av min strumpa mickis
TUBA I ÄLVEN! Nästa år så hittar ni oss i dom oranga gummibåtarna längst umeälven!
Jag och L roadtrippade till sundsvall och gick på ikea och hade det bra
Sen tävlade vi på liv och död på jobbet.  Detta hemska hotbrev möttes jag av när jag kom in på jobbet en morgon.
Knegade på i supporten i vanlig ordning, svarade i telefonen tillsammans med mina krigare.
Har varit lagom sliten på långa flygturer. Här är jag och julia nästan framme på andra sidan jordklotet, tärda och förstörda, men det är värt det
För vi landade i paradiset. Jag har sett så många vackra platser under den resan, det är nästan svårt att förstå att det ligger på samma jord.
Jag har klättrat upp för en vulkan för att få sen en magisk soluppgång
och grisfestat på reggaebarer

RSS 2.0